Pohod Brestanica - Ribniki - Gorica - Raztez in nazaj (odsek seniorjev)

Uredil: Kozole Boštjan, 5 fotografij
Datum: 26.01.2022

To sredo smo zopet zaključili enega izmed naših pohodov. Pa to ni bil pohod kar tako. Imeli smo se zelo lepo, tudi poti so bile idealne za hojo saj je zaradi zamrznjene podlage korak bolje ubogal in gladko potekal. In ni bil samo pohod tisti, ki nas je navduševal. Franci nam je izdal, da je naš Jože zakorakal v novo desetletje. Zaradi tega smo hodili še bolj ponosno saj imamo v naših vrstah klenega moža, ki z veseljem ubira korake z nami.

In res nas je Jože popeljal po poteh, ki jih, čeprav nas je večina domačinov, še nismo prehodili. Kot da to ni dovolj, nas jr povabil še k sebi domov in nas pogostil. Tu smo videli, zakaj se pohoda ni udeležila Mimi. Poskrbela je namreč, da se je miza v njunem domu kar šibila od dobrot. Še dobro, da smo na prejšnjih pohodih že trenirali, tako da nam  zdravica s penino ni delala večjih težav.

Na koncu smo še zvedeli, da sta bila Jože in Mimi skupaj z Mirom in Marijo Krušič začetnika naših pohodov.

Na koncu si ne morem kaj, da ne bi Jožetu še enkrat zaželel predvsem zdravja, še veliko srečnih dni, pa tudi, da bi še naprej skupaj z nami ubiral prelepe pohodniške poti.

 

Darko Topolovšek

1 24
© Darko Topolovšek
2 21
© Darko Topolovšek
3 19
© Darko Topolovšek
4 21
© Darko Topolovšek
5 32
© Darko Topolovšek